Zilveren Oorbellen & Gouden oorbellen

Bij Moonloft verkopen wij zilveren oorbellen. Waarom zilver? Het kost iets meer maar betaald zichzelf terug met goede kwaliteit. 

Wat houden de zilveren oorbellen bij Moonloft precies in?

Alle zilveren sieraden bij Moonloft zijn ‘sterling zilver”. Dit betekend dat het zilvergehalte in de sieraden zeer hooZilveren oorbellen gouden oorbelleng is waardoor ze ook geen spoor van nikkel bevatten. Dus een nikkelallergie is bij Moonloft geen probleem!

Ons assortiment van zilveren oorbellen is ontzettend breed. Ringetjes groot en klein, hangertjes, knopjes, maantjes, sterretjes etc. Te veel om op te noemen dus. Neem zelf een kijkje bij de onze oorbellen op de website of in onze winkel (Spoelstraat 32, Zwolle)

What about the gold?

Natuurlijk hebben we naast zilveren oorbellen ook gouden gouden oorbellen zilveren oorbellenoorbellen. Alle gouden oorbellen zijn plated gold. Dit houdt in dat er een laagje goud over sterling zilver heen gaat. Wederom dus geen zorgen voor een allergische reactie.  Ook van de gouden oorbellen is ontzetten veel variatie te vinden bij Moonloft.

Waar komt het allemaal vandaan?

Zo veel oorbellen (en meer), maar waar halen wij dat allemaal vandaan? Heel simpel, naast dat Moonloft sieraden verkoopt onder haar eigen merknaam wordt het andere deelzilveren oorbellen gouden oorbellen ingekocht bij een aantal van de leukste (persoonlijk uitgekozen) merken. Deze merken zijn:
Fashionology, Eline Rosina, Overload Studios en XZOTA. 

 

 

 

14k Gouden oorbellen

Naast zilveren oorbelletjes hebben we ook heel veel gouden oorbellen. Deze oorbellen zijn of sterling zilveren oorbellen met een 14k of 18k laagje. Of zijn volledig van 14k goud. Zoek je 14k gouden oorbellen klik dan hier: 14k gouden oorbellen. Het voordeel van 14k gouden oorbellen is dat ze de rest van je leven mooi blijven. En ook niet geheel onbelangrijk, goud is waarde vast! Dus doe ze nooit weg, zorg dat ze in de familie blijven, want echt goud gaat nooit voorbij.

Klik in ons menu voor al onze gouden sieraden & zilveren sieraden!